www.flexys.hu

Beléptetés és ami mögötte van

 

A Flexys Kft. munkatársai mindenkor nagy hangsúlyút fektetnek a biztonságosan, hatékonyan működő szoftverek megvalósításáért.
Egyre nagyobb számban elérhető mobil PDA alapú program családunk egyik eleme, a Beléptető rendszer hasznos részét képező Mobil Beléptető Kapu megoldásunk most igen nagy próbának lett kitéve.Cégünk a Flexys Kft. kapta a megtisztelő felkérést, hogy a

25. Turisztikai Évadnyitó és Díjátadó Gála rendezvény

 

részeként a látogatói beléptetéseket, ellenőrzéseket végezze el több belépő ponton.

A kihívás komoly volt, hiszen az esemény specialitásának köszönhetően, nem csak több belépési ponton és zónában, hanem nagyon rövid idő alatt több ezer személyt is át kellett engedni Mobil Beléptető Kapu megoldásunknak.
Az üzleti megoldás részeként cégünk speciális proxymity chippel ellátott beléptető kártyákat biztosított a vendégeket, így akár a rendezvényen bárhol ellenőrizhetővé vált a belépési jogosultság.
Mivel a Mobil Beléptető Kapu rendszer egy konkrét fizikai kaput kiváltó szoftvermegoldás, ezért ennek segítségével biztosítható az egyes zónák közötti átjárás olyan helyeken is, ahova kapu telepítése valamilyen okból nem lehetséges.

A technológia képes a FLEYXS Beléptető rendszerrel kommunikálva elvégezi a feladatát, így ebben az esetben a központi program fizikai kapuként érzékeli szoftverünket.

A rendezvény alatti gyors átlépéseket nem csak a helyszínen elérhető WIFI hálózat segítségével lehetett megoldani, hanem 3G/4G/LTE képes Mobil GSM kártya segítségével is. Így a szakadozó, vagy túlterhelt hálózat esetén is azonnal el tudtuk végezni a jogosultság ellenőrzését.

A Mobil Beléptető Kapu megoldással megmondhatjuk, hogy az adott eszközön használt rendszer a fizikai kaput imitálva az adott zónába befele engedjen, vagy kifelé. Ezzel az erőforrásainkat is könnyebben tudjuk átcsoportosítani olyan helyszínekre is gyorsan, ahol nagyobb jelenlét érzékelhető.

Ismerje meg infografikánkon keresztül, hogyan sikerült több ezer látogatót hatékonyan beengednünk a 25. Turisztikai Évadnyitó és Díjátadó Gálára

ERRE A GOMBRA KATTINTVA.

 

Ismerje meg a beléptetés egyszerű módszerét, kérje ingyenes eszköz és szoftver bemutatónkat >>

ERRE A GOMBRA KATTINTVA.