www.flexys.hu

2019. június 4-től már csak új formátumban fogadja a NAV a számlák adatait

Tisztelt Partnerünk!

 

2019. június 4-től már csak az új formátumban fogadja el az adóhivatal a számlák adatait!

 

‌‌      Felhívjuk azon Tisztelt partnereink figyelmét, hogy akik nem rendelkeznek szoftverkövetési szerződéssel, és még nem kérték a szoftverfrissítési árajánlatunkat, de rendelkeznek online számla feladására alkalmas Flexys szoftverrel ( Front Office, Club rendszer, Számlázó rendszer ) annak érdekében, hogy továbbra is megfeleljenek, a jogszabályi követelményeknek, kérjenek cégünktől frissítésre vonatkozó árajánlatot.

 

Felhívjuk Kedves Ügyfeleink figyelmét arra, hogy az adóhivatal 2019. június 4-én 0:00 órától már csak az új formátumban fogadja a számlák adatait az, 1.0 verzióval érvényes adatszolgáltatás már nem teljesíthető.

Bővebb információ: https://onlineszamla.nav.gov.hu/


 

Fontos változás még a

NEMZETI TURISZTIKAI ADATSZOLGÁLTATÓ KÖZPONT létrejötte.

 

További fontos információk azoknak a Kedves Partnereinknek, akik magyarországi szálláshelyet üzemeltetnek, és nem használnak Szálláshely foglaló rendszert, vagy használnak, de nem rendelkeznek Flexys Front Office rendszerükhöz szoftverkövetési szerződéssel, annak érdekében, hogy a 2019. július 01.- én bevezetésre kerülő NTAK rendszer felé történő feladásra alkalmas szoftververzióval rendelkezzenek, kérjék cégünktől a rendszer frissítésére vonatkozó árajánlatunkat! 

 

A frissítések minden számlázó és front office-t érintő követési átalánydíjas szerződéssel rendelkező (havidíjat fizető) partnerünk részére díjmentesek.

 

Egyszeri (nem havidíjas) szerződéssel rendelkező partnereink a rendszer frissítésével kapcsolatban kérjék személyre szabott ajánlatukat a flexys@flexys.hu email címre elküldve. A frissítést csak elfogadott és újrakötött szerződés esetén indítjuk el.

 

Bővebb információ: https://info.ntak.hu/

 

Üdvözlettel:

Flexys Kft. csapata