www.flexys.hu

Our Solutions

Our Solutions

Szállodai megoldások

Hotel Solutions

Vendéglátás

Restaurant solutions

Üzemanyagtöltő állomások

Fuel station solutions

Gyógy- és fürdő megoldások

Public bath solutions

Általános ügyviteli megoldások

General management
Szállodai
megoldások

 

A szállodai alkalmazás magában foglalja a szállodai főtevékenységek, a rendelés felvétel és nyilvántartás, a szobagazdálkodás, a portai munka, a housekeeping és a terhelés-számlázás összehangolt támogatását, mindezt akár önálló rendszerként, akár kapcsolódva értékesítési-, internetes értékesítési-, éttermi-, rendezvény-, gyógyászati-, főkönyvi-, pénzügyi-, telefonközpont-, Pay-TV-, kártyás ajtózár-, illetve egyéb rendszerekhez.
A Flexys szállodai rendszere rendkívül gyorsan kezelhető, könnyen áttekinthető felületével egyedülálló módon segíti a személyzetet a vendégek gyors kiszolgálásában. A különböző beléptető rendszereink az esztétikus megjelenésen kívül az ellenőrzést és a kényelmet javítják, megbízható működésük a karbantartási költségeket csökkentik.
részletek ›
Vendéglátás

 

A vendéglátó rendszer önálló éttermek, szállodák vendéglátó egységei részére készült. Teljeskörű megoldást kínál a vendégek fogyasztásának nyilvántartására, a számlázására, illetve a forgalom elemzésére.
részletek ›
Gyógyászat-Wellness megoldások

 

A Flexys a gyógyfürdők üzemeltetéséhez szükséges összes ügyviteli szoftvert elkészítette, ami ebben a szolgáltatói szegmensben egyedülálló. A Gyógyászati elszámoló rendszeren felül a komplex hardver elemek is leszállításra kerülnek ( pl. jegyértékesítő rendszert, beléptető- és értékmegőrző rendszereket).
részletek ›
Üzemanyag töltő állomások

 

A Flexys Benzinkút és Shop rendszer teljeskörű integrált megoldás az üzemanyagok és shopban árusított termékek értékesítésére. A benzin-kutas alapszolgáltatásokon túl a rendszerben lehetőség van e-matrica és telefonos feltöltő kártya eladására is.
b
b
b
b
b
b
b
részletek ›
Általános Ügyviteli megoldások

 

A Flexys Számítástechnikai Rendszerház Kft. profilja számítástechnikai eszközök, számítógép hálózatok, valamint ügyviteli és egyéb programcsomagok fejlesztése és forgalmazása komplett hardver-szoftver rendszerként, valamint szaktanácsadás az említett szakterületen.
részletek ›
Hardware
eszközök

 

Komplex informatikai hardver megoldások, illetve teljes szervizszolgálat az általunk biztosított eszközök esetén.
részletek ›

Subscription

Request for Proposal

About us

Flexys Computer Technology Co. Ltd. sells computers, networks and other devices, as well as develops transaction and other program packages ­ as a comprehensive hardware/software unit. It also provides consulting and technical support.

Flexys Computer Technology Co. Ltd. invents many years of experience in foreign travelling, hotel upkeeping, transaction handling and system developing fields to build up its products. Knowing and considering the real demands of the market, its systems have been based upon those principles that determine the useability, the efficiency and the popularity of any computer system.